Valentine`s Dinner&Spa

Valabil: 13.02.2022

290 RON/ 2 pers/ pachet

Pachetul cuprinde:
  •  Acces la piscină, jacuzzi și saună pentru 2 ore - în funcție de reglementările în vigoare
  •  Cină Valentine`s Day (muzică asigurată de DJ)
    Pentru un sejur deosebit vă recomandăm programarea la masaj!

Tarif:

290 RON/ 2 persoane/ pachet Valentine`s Dinner&Spa

Pentru copii cu vârsta între 0-14 ani se va achita accesul la spa 25 lei/copil și se poate comanda a la carte în restaurant, se achită suplimentar. Copiii cu vârsta peste 14 ani se consideră adulți, achită tariful integral al pachetului cu meniul inclus.

Politica de rezervare și anulare:
  • Pachetul se achită integral în avans, în termen de 3 zile lucrătoare de la rezervare, sau cel târziu cu 3 zile înainte de sosire, de preferat prin aplicația on-line EuPlatesc.ro 3D secured.
  • Turiștii pot anula din motive personale rezervarea făcută, fără penalizare până cel târziu cu 2 zile înainte de data începerii sejurului. În acest caz sau în cazul în care reglementările Covid nu vor permite deplasarea turistului, avansul achitat poate fi folosit pentru achiziționarea unui sejur într-o altă perioadă.
  • În cazul anulării cu mai puțin de 2 zile înainte de data sosirii, avansul plătit se consideră arvună și va fi reținut de hotel (nu se returnează și nici nu mai poate fi folosit).
  • Cu acest pachet putem rezerva doar un număr limitat de locuri.

 

 

 

Solicitare rezervare pachet

1 hour ago

Miután elkészült a hóember☃️ és átmelegített a forró gyümőlcsös tea🍵, irány🛷 szánkózni! Az O3zone szállodában van lehetősége 🛷szánkót bérelni! ... See MoreSee Less
View on Facebook