O3zone-tichet

Ritualuri

Exfolieri, împachetări corporale şi masaj de relaxare. Experienţe unice spa şi combinaţii de terapii pentru prelungirea relaxării, răsfăţului şi sănătăţii.

Terapii pentru cupluri

Împărtăşeşte beneficiile şi bucuria unui masaj cu cineva drag! Clipele petrecute împreună vor fi foarte plăcute şi relaxante. Un ritual al senzaţiilor şi deliciilor, adecvat atât pentru ea cât şi pentru el.

Terapii corporale

Îngrijirea completă a corpului tău în spa trebuie să inlcudă şi împachetări corporale cu scop detoxifiant, revigorant, hidratant şi exfolieri corporale care înlătură celulele moarte şi impurităţile de la suprafaţa pielii.

Terapii de sănătate

Alege sănătatea trupului şi minţii tale cu terapii speciale. Principalul obiectiv ale acestor terapii este relaxarea profundă care contribuie la sănătatea fizică şi mentală.

Terapii cu Gerovital

Gerovital de la Prof. Dr. Ana Aslan este primul brnd de produse anti-îmbătrânire din lume. Complexul unic din aceste produse energizează puternic celulele, regenerează, hidratează şi împrospătează pielea.

Masaje

Un organism mai sănătos, un sistem imunitar puternic, o piele fină şi fermă - pentru toate acestea ar fi indicat ca masajul să devină o practică curentă în viaţa de zi cu zi.

O3zone Spa te așteaptă cu o gamă largă de servicii de răsfățare. Aici vei găsi piscină și jacuzzi pentru relaxare, precum și saune cu aburi și uscate pentru revigorare. În plus, sunt disponibile mini săli de fitness pentru a petrece timpul activ. O3zone Spa oferă, de asemenea, o varietate de masaje și terapii pentru a revigora trupul și sufletul. Un loc unde te poți relaxa și reîncărca complet.

 

 

Suntem prezenţi şi pe