fbpx

30.12.2020-03.01.2021

2.300-2.500 lei/persoană/sejur

Pachetul cuprinde:
 • Cazare 4 nopți - loc în cameră dublă, toate mesele incluse
 • Primire cu cozonac secuiesc și afinată la check-in
 • Plimbare cu sania sau căruța, grătar în aer liber
 • Cină festivă de revelion și open bar, muzică live cu formaţia Rhytmic
 • Cină festivă și open bar pe 01.01, muzică live cu formția Back in Time
 • Acces liber la spa, Kid's Club

Descarcă PDF


Tarife:

2500 RON/ persoană loc în cameră dublă şi mesele festive în Sala Mihai Eminescu
2300 RON/ persoană loc în cameră dublă şi mesele festive în Restaurantul O3zone

Supliment single: 600 RON/ persoană/ sejur
Supliment apartament: 800 RON/ 2 persoane/ sejur

Tarife copii:
 • Copiii cu vârsta sub 2 ani beneficiază de gratuitate fără asigurarea locului la mesele festive şi fără pat suplimentar.
 • Pentru copiii cu vârsta între 2-6 ani cu meniu copil şi loc la mesele festive, tariful este 850 lei/sejur în sala Eminescu respectiv 750 lei/sejur în Restaurant.
 • Pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani cu meniu copil şi loc la mesele festive, tariful este 1.300 lei/sejur în sala Eminescu respectiv 1.200 lei/sejur în Restaurant.
 • Tariful pentru copii peste 14 ani sau adulţi pe pat suplimentar este 2.000 lei/sejur în sala Eminescu respectiv 1.800 lei/sejur în Restaurant.
Detalii program:

30.12 - Primire cu cozonac secuiesc și afinată la check-in; Seară de bun venit cu cină bufet și cântece populare cu Cora Munteanca
31.12 - Plimbare cu sania sau căruța, grătar în aer liber/ sau prânz bufet la hotel; Revelion 2019: cină festivă și open bar, muzica asigurată de formaţia Rhytmic
01.01 - brunch/ plimbare cu sania sau căruța, grătar în aer liber; cină festivă și open bar, muzică cu formația Back in Time
30.12 - program individual în aer liber, relaxare la spa; prânz și cină bufet la hotel, la cină muzică asigurată de DJ

Programul de plimbare cu sania sau căruța durează 4-5 ore și conține un grătar în aer liber cu vin fiert, ceai, pălincă de casă la discreție. Participanții se pot înscrie în momentul rezervării la alegere pentru data de 31.12 ora 10:00  sau pe datat de 01.01 ora 13:00. Se recomandă îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată pentru activități în aer liber.

Dress code: La masa de revelion - black tie, pentru seara de 01 ianuarie propunem ţinută glamorous, anii 20 - pene, mărgele, joben.

Pentru familii cu copii oferim un loc special amenajat și Kid`s Club cu clownul Kuki în perioada 31.12-01.01 între orele 10:00-18:00.

Toți participanții la program au acces la piscină, saună umedă și uscată și mini sală de fitness. Orice alte terapii de spa este contra cost şi necesită o programare prealabilă.

Politica de rezervare şi anulare:
 • Formaţia este aşezat în sala de evenimente Mihai Eminescu. Clienților cu rezervare în restaurant li se asigură muzica prin boxe și acces liber în sala Mihai Eminescu. Putem confirma rezervări în sala Mihai Eminescu în limita locurilor disponibile.
 • Pentru finalizarea rezervării se solicită achitarea unui avans de 50 % în termen de 7 zile de la efectuarea comenzii. Plata integrală până la 20.12.2020. Plata se poate efectua cu card prin aplicaţia EuPlătesc.ro sau virament bancar.
 • Turiștii pot anula din motive personale rezervarea făcută, fără penalizare până cel târziu cu 10 zile înainte de data începerii sejurului. În acest caz sau în cazul în care reglementările naționale nu vor permite organizarea evenimentului avansul achitat poate fi folosit pentru achiziționarea unui sejur într-o altă perioadă.
 • În cazul anulării cu mai puțin de 10 zile înainte de data sosirii, avansul plătit se consideră arvună și va fi reținut de hotel (nu se returnează și nici nu mai poate fi folosit).

Solicitare rezervare pachet

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Sunday, 07-Jun-20 04:40:11 PDT. The current time is Monday, 26-Oct-20 10:54:40 PDT.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

5 months ago

Hotel O3zone

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această perioadă grea cu mesajele voastre frumoase. 🤗💕
Contăm pe voi pentru repornirea turismului după 3 luni de activitate suspendată! 🧳🌲🌍
Sperăm că ne susțineți în continuare prin rezervarea sejurului vostru în staţiuni din țară.

#cumpărăromânește are ca scop susținerea producătorilor și serviciilor românești:
🇹🇩 Îmi petrec timpul liber și vacanțele aici!
🇹🇩 Cumpăr produse și servicii românești!
www.o3zone.ro
... See MoreSee Less

View on Facebook