Vă oferim biciclete de închiriat pentru toată familia. Puteți să închiriați biciclete MTB pentru drumeții în jurul stațiunii sau în stațiune cu toate echipamentele de siguranță cu 50 lei/zi sau 35 lei/3ore.

Traseele recomandate puteți să le descărcați pe smartphone de pe site-ul hotelului O3zone.

Recomandăm folosirea aplicației BikeMaps pentru GPS. Din aplicație căutați O3zone și apar traseele cele mai frumoase.

rent-bike O3zone Hotel

Traseul Lacul Sfanta Ana

Un traseu extrem de spectaculos care urca prin durmuri forestiere, si partial asfalt,  pana la marginea craterului lacului Sfanta Ana dupa care urmeaza o coborare prin padure la lac.

Recomandam o scurta pauza sa va delectati de imaginea superba a lacului, dupa care urmeaza o scurta urcare pe asfalt urmata de o sectiune scurta de push bike.

Dupa push bike urmeaza o coborare pe drumuri forestiere pana la DN chiar la intrare in Baile Tusnad unde coborarea continua pe asfalt pana la Hotel O3zone.

Vezi harta

Solicitare rezervare

2 days ago

5 Trasee de drumeții la Băile Tușnad, care merită a fi parcurse:🚶Băile Tușnad – Turnul Apor – Dealul Ludmila – Băile Tușnad🚶‍♂️Băile Tușnad – Lacul Ciucaș – Stânca Șoimilor🚶Băile Tușnad – Cabana Lacul Sfânta Ana🚶‍♂️Băile Tușnad – Vf. Cetății – Caban Sfânta Ana – Muchia Lacului – Bixad🚶Pârâul Vârghiș – Poiana Mohoș – Cabana Sfânta AnaPentru detalii privind traseele➡️https://o3zone.ro/trasee/ ... See MoreSee Less
View on Facebook