O3zone Hotel

Rituálék

Testradírozás, pakolások, mini arckezelések és relaxációs masszázs. Egyedi spa-élmények a relaxáció és a kényeztetés jegyében.

Páros terápiák

Páros rituálék azoknak, akik szeretik megosztani egymással az élményeiket.

Testkezelések

Kolumbiai kakaókivonattal végzett testradírozás és pakolás, ami oldja a stresszt, és mélyrehatóan táplálja a bőrt.

Egészség terápiák

Az izmok ellazítása, a stressz enyhítése, a test éberségének növelése, a keringés javítása és a méreganyagok felszabadítása érdekében.

Gerovital terápiák

A hialuronsavon alapuló Gerovital Equilibrium kezelés regenerálja a szöveteket, elhomályosítja a finom és mély vonalakat, a bőr fiatalabbá, könnyedebbé és egészségesebbé válik.

Masszázsok

Az illatok, a relaxáció és a kikapcsolódás ötvözete. Teljes arc- és testmasszázs levendula-, rozmaring- vagy citrus-illóolajakkal kombinálva, amelyek egész lényében visszaállítják a jólét érzetét.

Az O3zone Spa számos kényeztető szolgáltatással várja vendégeit. Található egy medence és jacuzzi a relaxációhoz, valamint gőz- és száraz szaunák a feltöltődéshez. Emellett mini fitnesztermek állnak rendelkezésre az aktív pihenéshez. A Spa továbbá különböző masszázsokat és terápiákat is kínál a test és lélek felüdülésére. Egy hely, ahol garantáltan ellazulhatsz és feltöltődhetsz.