O3zone Hotel

Spa, természet, konferencia

A Tusnádfürdő központjában, csodálatos természeti környezetben található O3zone Hotel vezető helyet foglal mind elhelyezkedése, mind szolgáltatásainak minősége szempontjából. Szállodánkból egyedi kilátás tárul vendégeink elé a Sólyomkő és az Apor-bástya felé egyaránt.

Hisszük, hogy szolgáltatásaink és a hotelünkben megtapasztalható pozitív élmények teszik az O3Zone Hotelt a leglátogatottabb helyek listájának élére.
111Kétágyas szoba
5Apartman
1Luxus apartman

Szolgáltatásaink

O3zone cazare

Szállás

A szálloda 114 szobával rendelkezik, ebből 108 kétágyas szoba franciaággyal vagy két különálló ággyal, 5 standard lakosztály és 1 luxus-lakosztály.
O3zone restaurant

Étterem

120 férőhelyes éttermünk harmonikusan ötvözi a helyi és a nemzetközi konyha jellegzetességeit. Próbálja ki a dióval töltött, karamellizált almát, hogy egy igazán különleges ízélményben legyen része.
O3zone conference

Konferenciák

A szálloda három, igény szerint átalakítható konferenciaterme ideális helyszínt biztosít csapatépítő tréningek, konferenciák és képzések számára.
O3zone spa

Spa & wellness

A SPA részleg biztosítja a tökéletes kényeztető és relaxáló élményt. Vendégeink változatos terápiák és rituálék közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.
O3zone Tratamente Balneare

Balneoterápia

A balneoterápia Tusnádfürdő egyedülálló természetes gyógytényezőit, a széndioxidos ásványvizeket, a mofettát és a negatív ionokban gazdag levegőt használja fel a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére.
O3zone Tursim Activ

Aktív turizmus

Tusnádfürdő számos kikapcsolódási lehetőséget és szabadidős tevékenységet kínál az aktív turizmus kedvelőinek.