fbpx

 

 

Jöjjön és fedezze fel az erdő szépségét Tusnádfürdőn. Felejthetetlen természetjárást kínálunk, szórakozást családoknak, baráti társaságoknak vagy csapatépítő csoportoknak. Többféle pálya áll rendelkezésünkre, pálya nehézségtől és tapasztalattól függően. A túraútvonalakat és időpontokat telefonon vagy e-mailben kell előre lefoglalni. Minimum foglalás egy túrára 4 fő. A túrák időtartamtól függőek, 3 típusa van, mindegyik elején van egy 30 perces képzés az eszközök kezelésének elsajátítására, majd választhat 1,2 vagy 3 órás túra között. A túra a Fortuna Hotel parkolójából indul idegenvezetővel.

Túra: „Chilling in the city”

A Fortuna Hotel parkolójából indul. A túraútvonal útmutatót és oktatást tartalmaz, valamint az Apor- és Mikes-forrásokat látogathatjuk meg a túra során. Útközben lehetősége van megismerkedni a várossal. Átmegyünk a városközponton, az óvároson, ahol számos kiemelkedő, a régi városból megmaradt épületet csodálhat meg, de olyan területeken is áthaladunk, ahol még nem járt. A forrásokhoz érve rövid megállót tartunk. Ott megpihenünk egy kicsit, és élvezzük e források vizét. Ezután visszatérünk a kiindulási pontra a szálloda parkolójában.
A túra ára: 100 RON / személy
Időtartam: 1,5 ore (30 perc oktatás és 60 perc túra) A minimum létszám, melyre lehet foglalni: 3 személy.

Túra: „Take my time” 

A Fortuna Hotel parkolójából indul. A túraútvonal útmutatót és oktatást tartalmaz, és az Olt folyó partjára lehet ellátogatni. Átmegyünk a városközponton, az óvároson, ahol számos kiemelkedő, a régi városból megmaradt épületet csodálhat meg, de olyan területeken is áthaladunk, ahol még nem járt. Ezután végig sétálunk egy kavicsos úton, kiszabadulunk a városból és megcsodáljuk a természetet. Különböző típusú utakat is kipróbálunk, erdei, kavicsos és aszfaltos utakat. Amint elérjük Oltot, rövid megállót tartunk, ahol megpihenhetünk, miközben élvezzük a természet ezen szegletét. A megálló után visszatérünk a kiindulópontra.
A túra ára: 150RON / személy
Időtartam: 2 óra (30 perc oktatás és 90 perc túra) A minimum létszám, melyre lehet foglalni: 3 személy.

Haladó túra

A Fortuna Hotel parkolójából indul. Tartalmaz 1 vagy 2 útmutatót és utasítást. Az útvonal a bükszádi horgásztóhoz vezet, Kovászna megyében. Átmegyünk a városközponton, az óvároson, ahol számos kiemelkedő, a régi városból megmaradt épületet csodálhat meg, de olyan területeken is áthaladunk, ahol még nem járt. Ezután a városból kivezető kavicsos úton gyalogolunk, és átkelünk az Olt folyón. Ezután az Olt mentén haladunk egy úton, amely az erdőn, a város régi gátján és a régi kőbányán keresztül vezet. Ezt a fajta túrát néhány nappal előre meg kell szervezni, mivel a költségek a személyek számától és a tónál töltött időtől függnek.
A túra ára: -
Időtartam: minimum 3,5 óra (30 perc oktatás, a fennmaradó időben pedig a tényleges útvonal.) A minimum létszám, melyre lehet foglalni: 5 személy.
Az ár az útvonal hosszától, típusától és a szükséges kiegészítő szolgáltatásoktól függ. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen programot szeretne minden kívánságával együtt, és mi ennek megfelelően határozzuk meg az árat.

​Tudjon meg többet, és foglalja le a legjobb kalandját most:
Tel.: 0786546333

0040755206611
Email: contact@adventureexpert.com

Foglalás kérése

[custom-facebook-feed]