A mi 4 *-os  szállodánk a kényelem és pihenés mellett különböző találkozók és konferenciák szervezésére is biztosít lehetőséget. Függetlenül attól, hogy üzleti találkozóra, képzésre vagy szemináriumra kerül sor, modernül felszerelt konferenciatermeink kisebb és nagyobb eseményekre egyaránt alkalmasak.

Akár tréningre, akár nemzetközi összejövetelre készül, mi tökéletes helyszínt biztosítunk hozzá. Az összesen 340 m2-es konferenciatermeink egyidejűleg akár 270 fő befogadására is alkalmasak.

A találkozók és tanfolyamok zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a termeket minden szükséges technikai felszereléssel elláttuk: erősítő.renszerek, vetítő, flipchart tábla stb.


Konferenciatermek

Mihai Eminescu Konferenciaterem

Maximális kapacitás: 200 férőhely, színház elrendezésben.

Felszerelés: vetítő, vetítővászon, hangosítás, flipchart tábla, Wi-Fi, légkondicionálás, természetes fény.

Petőfi Sándor Konferenciaterem

Maximális kapacitás: 100 ülőhely, színház elrendezésben.

Felszerelés: vetítő, vetítővászon, hangosítás, Wi-Fi, flipchart, légkondicionálás.

Ion Creangă Konferenciaterem

Maximális kapacitás: 30 férőhely, színház elrendezésben.

Felszerelés: flipchart tábla, Wi-Fi, légkondicionálás, természetes fény.

Éttermünk helyi és nemzetközi specialitásokat egyaránt kínál. Az események alatt coffee break (kávészünet) szolgáltatásokat is biztosítunk, számos lehetőséggel.

A tágas, kamerával őrzött parkoló és az ingyenes Wi-Fi korlátlanul, díjmentesen használható ügyfeleink számára.

A tanfolyamokon vagy konferenciákon töltött órákat követően a résztvevőknek ingyenes belépést biztosítunk a spa-ba: úszómedence, jacuzzi, nedves és száraz szauna, fitneszterem. Wellness központunkban különböző spa-terápiákra is foglalható időpont (masszázs, pakolások, fürdők stb.).

Számos regionális fejlesztési tanfolyam, orvosok és építészek konferenciái, valamint kulturális és spirituális program találta meg nálunk a tökéletes helyszínt, az ország szívében, távol a város zajától. Csapatunk mindig gondosan ügyel arra, hogy konferencia-termeinkből ne hiányozzon semmi.

Ajánlatkérés

[custom-facebook-feed]