O3zone-tichet

Spa, natură, conferințe

Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natură & Conferințe, situat în centrul stațiunii, orientat spre Stânca Șoimilor, are poziția de leader atât ca amplasare cât și din punct de vedere al calității serviciilor oferite.

Credem că serviciile noastre și experiențele pozitive pe care le puteți trăi in cadrul hotelului nostru vor pune O3zone pe topul celor mai frumoase locuri pe care le-ați vizitat.

108Camere duble
5Apartamente
1Apartament deluxe

Serviciile noastre

O3zone cazare

Cazare

Hotelul dispune de 114 camere din care 108 camere duble cu pat matrimonial sau twin, 5 apartamente standard și 1 apartament de lux.
O3zone spa

Spa & wellness

Spa-ul oferă programe atât pentru cei care vin special pentru a se relaxa, dar și pentru oricine trece pragul hotelului.
O3zone restaurant

Restaurant

Restaurantul O3zone cu o capacitate de 120 locuri, oferă oaspeților preparate tradiţionale şi internaţionale, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională.
O3zone Tratamente Balneare

Tratament balneare

Gazele naturale și apele minerale au favorizat dezvoltarea unei balneologii prin care se folosesc în special factorii naturali de cură.
O3zone conference

Conferințe

Centrul de conferinţe cu 3 săli este conceput pentru a satisface o gamă largă de cerințe pentru orice eveniment de succes.
O3zone Tursim Activ

Turism activ

Staţiunea Băile Tuşnad este una dintre cele mai frumoase staţiuni balneare din ţară cu o ofertă bogată de activităţi pentru timpul liber.