Valabil: 08.03.2022

135 RON/ pers/ pachet

Pachetul cuprinde:
  •  Acces la piscină, jacuzzi și saună pentru 2 ore - în funcție de reglementările în vigoare
  •  Cină de 8 Martie
  •  Muzică asigurată de DJ
    Pentru o experiență de neuitat vă recomandăm programarea pentru masaj!

Cu acest pachet putem rezerva doar un număr limitat de locuri.

Descarcă PDF


Tarif:

135 RON/ persoană/ pachet 8 Martie la Spa

Pentru copii cu vârsta între 0-14 ani se va achita accesul la spa 25 lei/copil și se poate comanda a la carte în restaurant, se achită suplimentar. Copiii cu vârsta peste 14 ani se consideră adulți, achită tariful integral al pachetului cu meniul inclus.

 

Politica de rezervare şi anulare:

Pachetul se achită integral în avans, în termen de 3 zile lucrătoare de la rezervare, de preferat prin aplicația securizată EuPlătesc.ro sau prin virament bancar.

În cazul în care reglementările naționale nu vor permite organizarea evenimentului, sau în cazul anulării de către turist din motive personale mai devreme cu 3 zile decât data sosirii, avansul achitat poate fi folosit pentru achiziționarea unui sejur pentru o altă perioadă.

În cazul anulării de către turist mai târziu decât 3 zile înainte de data sosirii, avansul achitat se consideră arvună, nu poate fi folosit pentru o altă perioadă și nu va fi returnat.

 

 

 

Solicitare rezervare pachet

2 days ago

🎁Lepd meg párodat egy❤️ romantikus üdüléssel. Foglald a Romantic Escape csomagot és élvezzétek a kényelmet, kikapcsolódást,,💆‍♀️💆‍♂️ töltsetek értékes időt együtt.👩‍❤️‍👨Érvényesség : 09.01-17.07.2022 - Az ünnepek kivételével, amikor más csomagok vannak érvényben1.170 RON/ 2 személy/ csomag📦A csomag tartalma: 📌 2 éjszaka szállás kétágyas elhelyezéssel és reggelivel, 📌Romantikus vacsora az érkezés napján, 📌 Svédasztalos vacsora a második este, 📌 Romantikus meglepetés a szobában érkezéskor (gyertya, bon bon, rózsa) 📌 Spa használat (medence, jacuzzi, szaunák, mini fitnesz terem), 📌 Egy Aroma body massage 30 perc/ személy#romantikusvacsora #escape #spa #o3zone #üdülés #masszázs #medence ... See MoreSee Less
View on Facebook